Data & Future Mobility

Mobiliteit in de energiemarkt

Jarich Braeckevelt & Thijs van der Meulen @ Essent | 14:05 - 14:50 uur (Area 3)
Boek je dagticket
Aangeboden door

Jarich Braeckevelt & Thijs van der Meulen

Mobiliteit in de energiemarkt

Welkom in de fascinerende wereld van de energiesector, waar data-enthousiastelingen een cruciale rol spelen. In deze deepdive nemen Thijs en Jarich je mee op een boeiende reis door de energiewereld. Ontdek hoe het elektriciteitsnet werkt, waar energieprijzen tot stand komen en op welke wijze je slim kunt laden. Samen bekijken zij hoe data een essentiële rol speelt in deze energiewereld en richten ze zich specifiek op eMobility. Ontdek wat er mogelijk wordt door een geëlektrificeerd wagenpark en welke uitdagingen nog overwonnen moeten worden. De toekomst belooft buitengewoon interessant te zijn, en data vormt hierbij een cruciale schakel.

"We moeten ons realiseren dat we als schakels in een grotere keten verder moeten kijken dan ons eigen belang en de mogelijkheden van het BDI-framework moeten benutten om effectieve systeemveranderingen te bewerkstelligen."

Herman Wagter
Connekt

Data & Future Mobility

In ons streven naar een schonere en leefbare wereld speelt de mobiliteitstransitie een cruciale rol. Het ecosysteem waarbinnen infrastructuur, vervoers- en verkeersdiensten vallen, bepaalt voor een groot deel hoe onze wereld eruitziet. Welke rol speelt data in het vormen van duurzame en toekomstbestendige mobiliteit?