Data & Future Mobility

Zonder datastrategie ga je het niet redden in 2025

Jeroen de Graaf | CEO @ Ematters | 11:50 - 12:35 uur (Area 3)
Boek je dagticket

Jeroen de Graaf

Met zijn bedrijf geldt Jeroen als een van dé autoriteiten op het gebied van datastrategie, eCRM en marketing automation in Nederland. Ematters helpt bedrijven met het concretiseren en effectueren van een strategische visie op data. Om vanuit de juiste data, gevangen in een ‘golden profile’ tot de realisatie van commerciële doelen te komen. Want met de juiste data, kan je altijd de juiste boodschap op het juiste moment in de customer journey delen. Dat vergroot de betrokkenheid en dát zie je terug in de conversiecijfers. Daarnaast is het altijd van belang om met de meest actuele data te werken, maar hoe doe je dit?

Zonder datastrategie ga je het niet redden in 2025

De continue innovatie van onze digitale wereld, zoals de opkomst van web 3.0, daagt organisaties uit om hun data en touchpoints nóg beter te organiseren. Het in beeld hebben hiervan, en de customer experience daarop aanpassen, is essentieel.

De markt en samenleving eist namelijk verdere data democratisering, data-veiligheid en privacy. Hierdoor zijn owned-data, een goede relatie en engagement met de consument een voorwaarde vandaag de dag en cruciaal voor het succes van morgen.

Wat brengt de toekomst op het snijvlak van marketing en data science? Welke gevolgen gaat data decentralisatie hebben op de manier waarop we klantprofielen vormen? Hoe moeten we omgaan met de ‘hyper-engaged customer’? Maar bovenal, welke data heb je echt nodig om ook jouw processen te optimaliseren? Anders ga je het niet redden in 2025.

“Een oneindigheid creëren via strategie, mensen en processen. Het realiseren van de strategie van een bedrijf via de tactische en operationele structuur van de organisatie is mijn passie om groei en NPS-waarde te realiseren.”

Jeroen de Graaf, CEO @ Ematters

Data & Future Mobility

In ons streven naar een schonere en leefbare wereld speelt de mobiliteitstransitie een cruciale rol. Het ecosysteem waarbinnen infrastructuur, vervoers- en verkeersdiensten vallen, bepaalt voor een groot deel hoe onze wereld eruitziet. Welke rol speelt data in het vormen van duurzame en toekomstbestendige mobiliteit?