Voor de bezoeker

De afgelopen vijf jaar is Data Week NL uitgegroeid tot inspirerend kennisevent voor data-minded Nederland. Ook dit jaar komen koplopers in data van 22 tot en met 24 juni naar Den Bosch voor inspiratie, informatie, verrassing en verbinding.

In het iconische Jheronimus Acadamy of Data Science (JADS) vinden ondernemers, professionals, experts en beleidsmakers elkaar in hun ambitie om vanuit data echt waarde toe te voegen en duurzame verandering af te dwingen in onze meest cruciale sectoren.

Ook wordt er op de zaterdag een speciale familiedag georganiseerd waar een volgende generatie kennismaakt met de datagedreven oplossingen die hun dagelijks leven in de toekomst gaan vormgeven. De namiddag van zaterdag 24 juni staat een aantal bijzondere sessies gepland voor studenten en startup-ondernemers.

Data Week NL is gratis toegankelijk mits je in het bezit bent van een geldig ticket. De gratis tickets zijn te bestellen via de knop rechtsboven in de pagina. En wacht niet te lang, want helaas is de capaciteit beperkt.

Blijf op de hoogte

Updates over nieuwe evenementen, locaties en hoogtepunten geselecteerd door onze crew en experts.