Playground

Naast keynote- en deepdive sessies is ook de playground onderdeel van de programmering van DWNL ‘23. Op de playground ontstaat een energieke mix van data-minded exposanten die het publiek verrassen en enthousiasmeren met prikkelende toepassingen van data. Van multinationals met oplossingen in robotisering tot ambitieuze startups met baanbrekende AI-toepassingen. De playground is er voor jong en oud, om de kracht van data aan den lijve te ondervinden. Dwaal gedurende DWNL '23 over de playground en ervaar data zoals het bedoeld is. Hieronder worden enkele baanbrekende datatoepassingen geïntroduceerd.

Kom 'maken met data'!

Kom maken, onderzoeken en uitvinden zoals je dat van het Digitaal Atelier van Huis73 gewend bent. Doe onder begeleiding verschillende spannende proefjes en interactieve activiteiten aan de Maaktafel en kom erachter wat data nu eigenlijk is!

Minecraft education

Microsoft is voorstander van blended onderwijs, waarbij technologie de leerkracht ondersteunt om leerdoelen te bereiken. Bouw, speel en leer in dit avontuurlijke spel vol uitdagingen en leuke samenwerkingen belangrijke lessen over online privacy, data security en zelfs AI. Laat je creativiteit de vrije loop, terwijl je je voorbereidt op de toekomst.

Programmeer robots en treinen

Maak spelenderwijs kennis met de wereld van robots en kunstmatige intelligentie. Tijdens DWNL '23 stelt Avans onderwijs verschillende programmeerbare robots en treinen beschikbaar die jij zelf kunt besturen. Ontdek hoe data de wereld kan beheersen en veranderen. Je hoeft helemaal geen expert te zijn! Er is altijd een robot die jou begrijpt.

Mobiel Ontdek Lab073

Kinderen ontdekken vanaf kleins af aan de wereld om zich heen. Mol073 prikkelt op onze playground kids om op ontdekkingstocht te gaan door de wereld van techniek. Kom experimenteren met programmeren, robotiseren of digitaliseren. En bereidt je voor op een toekomst vol technologie.

Kom je langs?

Blijf op de hoogte

Updates over nieuwe evenementen, locaties en hoogtepunten geselecteerd door onze crew en experts.