Over Data Week NL

Ons leven wordt in toenemende mate vormgegeven door datagedreven sectoren. Dit benadrukt het belang om anders te gaan kijken naar de kansen die data biedt.

Data week NL is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot hèt kennisevent, waar ondernemers, professionals en beleidsmakers elkaar treffen. Ook dit jaar komt data-minded Nederland samen in hun ambitie om vanuit data waarde toe te voegen en duurzame veranderingen af te dwingen in onze cruciale sectoren. 

De 6e editie van Data Week NL zal plaatsvinden in het iconische Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Dit volledig gerenoveerde rijksmonument bevindt zich in het stadshart van ’s-Hertogenbosch en doet tegenwoordig dienst als hoofdgebouw van de JADS. De hoogwaardige faciliteiten die het monumentale pand biedt, samen met de ambitie een datagedreven toekomst vorm te geven maken dit de ideale eventlocatie voor Data Week NL 2023.

Om de relevantie van de programmering en spontane ontmoetingen te vergroten bestaat Data Week NL uit drie uitzonderlijke tracks met ieder een eigen thema. Naast specialistische invalshoeken, kent de programmering juist ook een breed karakter. Dit maakt dat Data Week NL het kennisevent is voor iedereen die zich wil verrijken op het gebied van data. Van overheidsinstellingen en bedrijfsleven tot start-ups en studenten.

Blijf op de hoogte

Updates over nieuwe evenementen, locaties en hoogtepunten geselecteerd door onze crew en experts.