TRACKS

In drie tracks met elk een eigen thema komen toonaangevende experts, inspirerende visionairs en de meest baanbrekende datagedreven technologieën aan bod.

Data & Good Health

Donderdag 22 juni

Dat datagedreven emerging technologies de potentie hebben het zorglandschap, vitaliteit en persoonlijke gezondheid te transformeren is geen geheim. Tegelijkertijd vraagt omgang met medische gegevens om hoogwaardige beveiliging en discretie. Wat zijn de meest impactvolle ontwikkelingen en hoe zien data-pioniers de toekomst?

Data & Future Mobility

Vrijdag 23 juni

In ons streven naar een schonere en leefbare wereld speelt de mobiliteitstransitie een cruciale rol. Het ecosysteem waarbinnen infrastructuur, vervoers- en verkeersdiensten vallen, bepaalt voor een groot deel hoe onze wereld eruitziet. Welke rol speelt data in het vormen van duurzame en toekomstbestendige mobiliteit?

Data & The Next Gen

Zaterdag 24 juni

Er is een nieuwe generatie opkomst die volledig is opgegroeid met de snelle ontwikkeling in technologische innovaties. De datagedreven technologieën die het dagelijks leven van deze volgende generatie gaan vormgeven staan centraal op deze familiedag op Data Week NL.

Blijf op de hoogte

Updates over nieuwe evenementen, locaties en hoogtepunten geselecteerd door onze crew en experts.