TRACKS

In drie tracks met elk een eigen thema komen toonaangevende experts, inspirerende visionairs en de meest baanbrekende datagedreven technologieën aan bod.

Data & Good Health

Donderdag 22 juni

In weinig sectoren is de potentie van datagedreven oplossingen en geavanceerde AI zo groot, maar tegelijkertijd is de beveiliging van deze gevoelige gegevens ook nergens zo urgent. Dat geldt voor grootschalige gezondheidszorg, maar ook voor toepassingen in persoonlijke gezondheid en vitaliteit. Voor welke grote beslissingen staan we? En hoe ver mag automatisering gaan als het over onze medische gegevens gaat?

Data & Future Mobility

Vrijdag 23 juni

In ons streven naar een schonere en leefbare wereld speelt de mobiliteitstransitie een cruciale rol. Het ecosysteem waarbinnen infrastructuur, vervoers- en verkeersdiensten vallen, bepaalt voor een groot deel hoe onze wereld eruitziet. Welke rol spelen smart cities en digital twins in het vormen van duurzame en toekomstbestendige mobiliteit?

Data & The Next Gen

Zaterdag 24 juni

Er is een nieuwe generatie opkomst die volledig is opgegroeid met de snelle ontwikkeling in technologische innovaties. De datagedreven technologieën en kunstmatige intelligentie die het dagelijks leven van deze volgende generatie gaan vormgeven staan centraal op deze familiedag op Data Week NL.

Blijf op de hoogte

Updates over nieuwe evenementen, locaties en hoogtepunten geselecteerd door onze crew en experts.