Data & The Next Gen

Word jij een Future Cyber Hero? Leer hoe jij hackers de baas wordt

| 13:55 - 14:40 uur (Area 2)
Boek je dagticket

Leer hoe jij hackers de baas wordt

Ontdek alles over hacken, phishing, wat echt of nep is, goede wachtwoorden, allerlei verschillende cyberaanvallen en veel meer. Op DWNL ’23 introduceert Hackshield hun nieuwste kwartetspel om kinderen weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit: Hackers de Baas. In dit programma leer je hoe niet alleen jij, maar ook je vader, moeder, oma en opa online veilig zijn. Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over veilig internetten? Dan ben jij de Cyber Agent die wij zoeken!

Speciaal voor scholieren (8 tot 12 jaar oud) wordt er een interactieve workshop georganiseerd waarin de populaire educatieve game “Hackers de Baas” gespeeld wordt. Ook leer je hoe hackers nu eigenlijk hacken. En dat allemaal terwijl je meedoet in een super leerzaam en uitdagend kwartetspel. Ontwikkel je digitale vaardigheden, leer hoe je jezelf online kunt beschermen en wordt een ware cyberexpert! Zorg dat je erbij bent en word de baas over hackers.

Data & The Next Gen

Er is een nieuwe generatie opkomst die volledig is opgegroeid met de snelle ontwikkeling in technologische innovaties. De datagedreven technologieën die het dagelijks leven van deze volgende generatie gaan vormgeven staan centraal op deze familiedag op Data Week NL.