Data & The Next Gen

Echt nep – Spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de metaverse

Sander Duivestein | 12:45 - 13:30 uur (Kapel)
Boek je dagticket
Aangeboden door

Sander Duivestein

Als trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist kent Sander als geen ander de impact van nieuwe technologie op mensen bedrijven en onze maatschappij. In oktober 2021 heeft hij het boek ‘Echt Nep – Spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de metaverse’ gepubliceerd. Daarin maakt hij duidelijk dat de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) net zo fundamenteel is als de creatie van de microprocessor, de personal computer en de mobiele telefoon. Het tijdperk van Generatieve AI is aangebroken en Sander laat zien wat dat betekent.

Spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de metaverse

De manier waarop we gewend zijn dingen te doen zal door kunstmatige intelligentie volledig veranderen. Dus de manier waarop we werken, leren, spelen, reizen, gezondheidszorg krijgen en met elkaar communiceren gaat volledig op zijn kop. Hele industrieën en generaties zullen zich eromheen heroriënteren.

 In zijn interactieve presentaties deelt Sander de meest invloedrijke trends, aansprekende voorbeelden, korte fragmenten en prikkelende uitspraken. Want hoe moet je kijken door de ogen van Generatie Z en Alpha? Generaties die opgegroeid zijn in een tijdperk waarin internet altijd bestaan heeft, wat kunnen wij van hen leren? En wat gebeurt er als een volgende generatie geen verschil meer ziet tussen online en offline?

Sander inspireert, daagt uit en zet in deze keynote-sessie aan tot denken over een toekomst waarin nep meer waard is dan echt en we leven in talloze virtuele werkelijkheden.  

null