Capgemini in het hart van onze samenleving

Wereldwijd is het bedrijf een vertrouwde strategische partner voor bedrijven en organisaties, met meer dan 50 jaar ervaring. Ze benutten technologie om transformerende veranderingen mogelijk te maken en streven naar een betere toekomst voor de samenleving en de planeet. Capgemini heeft expertise op gebieden als cloud computing, kunstmatige intelligentie en gegevensanalyse. Ze zijn wereldwijd aanwezig in bijna 50 landen en hebben een personeelsbestand van meer dan 350.000 mensen.

Capgemini is toegewijd aan het ontketenen van menselijk potentieel door middel van technologie, met aandacht voor inclusiviteit en duurzaamheid. Ze zijn trotse hoofdsponsor van Data Week NL, waar ze laten zien hoe hun samenwerkingen bijdragen aan maatschappelijke en milieuvorderingen. Tijdens DWNL zullen ze spreken over onderwerpen als gezondheidszorg en toekomstige mobiliteit, waarbij ze de rol van technologie benadrukken. Ook worden innovaties zoals Quantum Computing en Generative AI besproken.

Iedereen wordt uitgenodigd om de sessies van Capgemini bij te wonen of met hun experts in gesprek te gaan bij hun stand. Ontdek hoe Capgemini positieve veranderingen stimuleert en samen met technologie werkt aan een betere toekomst.