Uitreiking MKB Data Science top 50 op DWNL'23

Voor de vierde keer organiseren Florijnz Corporate Finance, De Breed & Partners, gemeente ’s-Hertogenbosch en de JADS het jaarlijkse MKB Data Science Top 50 event.  Hierin worden de snelstgroeiende data science bedrijven in Nederland in het zonnetje gezet.

Op donderdag 22 juni wordt tijdens DWNL'23 de MKB Data Science Top 50 voor dit jaar bekendgemaakt. De uitreiking van de snelste stijger binnen de MKB Data Science wordt omlijst door een inhoudelijk programma.

In dit programma komen naast een inspirerende spreker ook de pitches van de drie hoogstgewaardeerde bedrijven aan bod. De jury bestaat uit een delegatie van het bedrijfsleven en overheidsinstelingen. Deze vakjury beoordeelt de pitches op een aantal criteria zoals schaalbaarheid en maatschappelijke impact.

Het dynamische programma wordt wederom geleid door BNR-presentator Iwan Verrips met als absuloot hoogtepunt de bekendmaking van de lijstaanvoerder.

Laat je als bezoeker van DWNL ’23 inpireren door de verhalen van de snelstgroeiende bedrijven in de sector en ontdek wie de winnaar wordt van de felbegeerde eerste plek in de MKB Data Science Top 50 van 2023.

Lees hier meer over de MKB DST50 en voeg de uitreiking op donderdag 23 juni om 17:45 uur toe aan je gepersonaliseerde programma van DWNL'23.